Consultant notitie wijzigen of verwijderen

Gewijzigd op Do, 21 Dec, 2023 om 11:27 AM

Voorwaarden:

• Het gebruikersaccount is gekoppeld aan een bedrijf (bedrijfsnaam staat rechtsboven, naast profielnaam)
  • Het gebruikersaccount heeft een Advisor rol (controleren bij profielgegevens door te klikken op profielnaam)
  • Het bedrijf heeft minstens één consultant notitie

Hoe kom je hier:

Navigeer naar de pagina ‘Consultant notitie’. Dit kan op twee manieren:

1. Op het beginscherm: Klik op 'Order' aan de rechterkant van het scherm. Druk vervolgens op ‘Consultant notitie’ in de linker navigatiebalk.
  1. Op elke andere pagina: Klik op "Orders" in de navigatie balk bovenaan rechts van het Koppert One logo. Druk vervolgens op ‘Consultant notitie’ in de linker navigatiebalk.

Hoe werkt het?

Klik op een consultant notitie uit de lijst die gewijzigd of verwijderd moet worden. Vervolgens wordt de gehele notitie getoond met titel, context, bijlagen en email notificaties. Druk rechtsboven op ‘Wijzigen’ voor het wijzigen van de notitie. Druk op ‘Verwijderen’ voor het verwijderen van de notitie