Orders

Gewijzigd op Vr, 29 Dec, 2023 om 11:28 AM

Voorwaarden:

• Het gebruikersaccount is gekoppeld aan een bedrijf (bedrijfsnaam staat rechtsboven, naast profielnaam)
  • Het gebruikersaccount heeft een Grower of Advisor rol (controleren bij profielgegevens door te klikken op profielnaam)
  • Het bedrijf heeft bestellingen bij Koppert gedaan

Hoe kom je hier:

Navigeer naar de pagina ‘Orders’. Dit kan op twee manieren:

1. Op het beginscherm: Klik op 'Order' aan de rechterkant van het scherm. Druk vervolgens op ‘Orders’ in de linker navigatiebalk.
  2. Op elke andere pagina: Klik op "Orders" in de navigatie balk bovenaan rechts van het Koppert One logo. Druk vervolgens op ‘Orders’ in de linker navigatiebalk.

Hoe werkt het?

Op de pagina zijn alle producten te zien die door het bedrijf zijn besteld. De producten zijn gegroepeerd per afleveradres en ze staan op alfabetische volgorde onder elkaar. Per week is te zien wat door Koppert is geleverd. Door middel van de slider of de knoppen met pijlen (links/rechts) kan door de weken genavigeerd worden. De huidige week is lichtgroen gemarkeerd, zo is gemakkelijk te zien wat er deze week geleverd wordt.

Elementen op het scherm

• Groeperen: Met deze knop kan de weergave van wat besteld is gemakkelijk veranderd worden. Zo kan gewisseld worden tussen het aantal producten of het aantal natuurlijke bestrijders dat besteld is.
    • Producten: Dit is de standaard weergave. Hier is het aantal producten te zien dat besteld is.
    • Eenheden per product: Bij deze weergave wordt de inhoud van de totaal bestelde producten weergegeven
    • Gegroepeerd per bestrijder : Deze weergave legt de focus op het aantal beestjes dat besteld is van een bepaalde soort. Producten met hetzelfde beestje worden gecombineerd

Zie hieronder een voorbeeld:

ProductAphipar/5000/500mlAphipar/1000/100ml
Producten11
Eenheden per product
50001000
Gegroepeerd per bestrijder60006000
  • Week selectie: Hier wordt een start- en einddatum geselecteerd. De bestelgeschiedenis van de geselecteerde periode wordt dan geladen, zodat er gemakkelijk doorheen geklikt kan worden met de slider of pijl knoppen. De standaard periode is één jaar en met de huidige week als recent.
  • Knoppen met pijlen links/rechts: Met behulp van deze knoppen kan de tabel met één week verschoven worden.
  • Slider: Met de slider kan de weergave gemakkelijk meerdere weken verschoven worden.
  • Bedrijfsselector: Is het gebruikersaccount gekoppeld aan meerdere bedrijven? Dan kan rechtsboven in (naast de profielnaam) gemakkelijk van bedrijf gewisseld worden. De bestelgeschiedenis wordt automatisch geladen van het gekozen bedrijf.