Consultant notitie toevoegen

Gewijzigd op Do, 21 Dec, 2023 om 11:27 AM

Voorwaarden:

• Het gebruikersaccount is gekoppeld aan een bedrijf (bedrijfsnaam staat rechtsboven, naast profielnaam)
  • Het gebruikersaccount heeft een Advisor rol (controleren bij profielgegevens door te klikken op profielnaam)

Hoe kom je hier: Navigeer naar de pagina ‘Consultant notitie’. Dit kan op twee manieren:

1. Op het beginscherm: Klik op 'Order' aan de rechterkant van het scherm. Druk vervolgens op ‘Consultant notitie’ in de linker navigatiebalk.
  2. Op elke andere pagina: Klik op "Orders" in de navigatie balk bovenaan rechts van het Koppert One logo. Druk vervolgens op ‘Consultant notitie’ in de linker navigatiebalk.

Hoe werkt het?

Druk op de knop ‘+ Consultant notitie’ voor het toevoegen van een nieuwe consultant notitie. Vervolgens verschijnt er een scherm dat ingevuld dient te worden om een consultant notitie te maken.

Elementen op het scherm

• Titel: Voer een titel in voor de consultant notitie. Dit kan bijvoorbeeld de datum zijn of reden van de consultant notitie etc. Dit veld is verplicht om in te vullen.
  • E-mail notificatie: Kies hier wie een notificatie ontvangt zodra de notitie is aangemaakt. Zo krijgt de desbetreffende persoon voor wie de notitie bedoeld is een email. Deze actie is optioneel.
    • Let op! Alleen gebruikers die gelinkt zijn aan het bedrijf kunnen een notificatie ontvangen.
  • Text content: Dit is een vrij invoerveld waarin je je consultant notitie kunt typen.
  • Bijlagen: Hier kunnen documenten of foto's worden toegevoegd vanaf de eigen computer die relevant zijn voor de notitie. Het toevoegen van bijlagen is optioneel.
  • Opslaan: Om de notitie op te slaan, is het noodzakelijk om op de knop ‘Save’ te drukken. Anders wordt de notitie niet opgeslagen en gaat alles wat ingevuld is verloren.