Side Effects

Gewijzigd op Do, 21 Dec, 2023 om 11:28 AM

Voorwaarden:

• Om resultaten te zien van effecten moet minstens één biologisch product en één chemisch product worden toegevoegd

Hoe kom je hier:

Navigeer naar de pagina ‘Side Effects’. Dit kan op twee manieren:

1. Op het beginscherm: Klik op 'Protect' aan de rechterkant van het scherm. Druk vervolgens op ‘Side Effects’ in de linker navigatiebalk.
  1. Op elke andere pagina: Klik op "Protect" in de navigatie balk bovenaan rechts van het Koppert One logo. Druk vervolgens op ‘Side Effects’ in de linker navigatiebalk.

Hoe werkt het?

Op deze pagina worden de effecten van biologische en chemische bestrijdingsmiddelen gegeven als ze samen worden gebruikt. De resultaten uit deze database zijn te gebruiken als richtlijn, neem bij twijfel of onduidelijkheden contact op met uw adviseur. Het is mogelijk om meerdere middelen tegelijkertijd met elkaar te vergelijken.

Elementen op het scherm

• Biological ‘Add product’: Voeg hier het biologische product toe om te vergelijken. Typ in de zoekbalk de naam of scroll door de lijst met alle producten. Druk op ‘Save’ om ze toe te voegen en het kleine scherm te sluiten.
  • Chemical ‘Add product’: Voeg hier het chemische product toe om te vergelijken. Typ in de zoekbalk de naam of scroll door de lijst met alle producten. Druk op ‘Save’ om ze toe te voegen en het kleine scherm te sluiten.
  • Legend: Hier worden alle iconen, cijfers en afkortingen toegelicht die gebruikt worden op deze pagina
  • Info: Hier wordt een uitgebreide omschrijving gegeven van de pagina.
  • Export: Druk op deze knop om het resultaat van de effecten op te slaan als PDF. Deze kan vervolgens geprint worden of doorgestuurd worden als document.