Nieuw teamlid toevoegen

Gewijzigd op Wo, 20 Dec, 2023 om 10:44 AM

Hier wordt uitgelegd hoe nieuwe teamleden kunnen worden toegevoegd aan het bedrijf, hoe een rol kan worden toegekend aan het teamlid en hoe het teamlid aan een of meerdere afdelingen kan worden gekoppeld.

Stap 1

Klik op de knop “Nieuwe gebruiker” om een nieuw teamlid toe te voegen.

Stap 2

Vul de accountgegevens van het teamlid in (gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord).

Alle velden in het deel “Accountgegevens” zijn verplicht.

Stap 3

Vul vervolgens het persoonlijk profiel in dat bestaat uit de voornaam, achternaam en voorkeurstaal. De voorkeurstaal kan achteraf altijd aangepast worden in het profiel.

Stap 4

In het “Rechten en toegang” moet een rol en de toegang tot bedrijfslocaties worden bepaald voor het nieuwe teamlid. Bij “Rol” bestaat de keuze uit Scout of Manager.  De scout is diegene die de scoutsessies gaat uitvoeren. De manager is de persoon die hieriargisch boven de scouter hangt. De manager kan in theorie hetzelfde als de scouter, maar in de praktijk zal de manager vooral de scoutsessies willen bekijken en de analyses willen maken gebaseerd op de scoutsessies. Het veld “Rol” is een verplicht veld.

Klik daarna op “Nieuwe gebruiker toevoegen”. Stel nog wel even de eigenaar van het nieuwe account op de hoogte en vermeldt de inloggegevens. De eigenaar kan daarna nog aanpassingen doen in "Mijn profiel".

Let op: Het teamlid moet de gebruikersnaam gebruiken om in te loggen en niet het e-mailadres